Jocuri cu Bani
jocuri

Gaseste bancnota falsa - Jocuri cu Bani
Jocuri cu Bani - Mai multe Jocuri cu Bani


Gaseste bancnota falsa - Jocuri cu Bani Titlu:  Gaseste bancnota falsa
Jucator: Esti jucatorul 9361
Descrierea jocului Gaseste bancnota falsa: Catch a Counterfeit este un joc din categoria jocuri cu bani in care trebuie sa descoperi care bancnota de 50 de dolari este falsa.
Un joc haios care te va familiariza cu noile masuri de siguranta ale bancnotelor americane de 50 de dolari.Jocurl va evidentia cateva trucuri pentru a descoperi bancnotele false.
Aceste multiple prezentari de bancnote false ii vor ajuta pe copii sa identifice mai usor banii falsi si vor evidentia cateva erori pe care le fac falsificatorii de bani atunci cand creeaza aceste bancnote ilegale.
Cum sa joci acest joc cu bani:
Fiecare dintre cele trei instrumente din dreapta vor evidentia elemente de siguranta ale bancnotelor in diferite parti.Una din cele trei bancnote prezentate in fiecare din serii, este falsa iar unul din instrumente va dezvalui falsul. Apasa pe fiecare dintre aceste instrumente si uita-te cu atentie la fiecare bancnota pana te decizi care dintre ele este cea falsa. Atunci cand ai facut alegere afinala, selecteaza casuta alba, apasa pe culoarea alba din dreapta bancnotei si afla daca ai reusit sa identifici bancnota falsa in acest joc din categoria de jocuri cu bani denumit Catch a Counterfeit!
Adauga un comentariu pentru Gaseste bancnota falsa:Trimite jocul Gaseste bancnota falsa unui prieten:

Mai multe despre Gaseste bancnota falsa! Tocmai ai jucat Gaseste bancnota falsa, acest joc a fost jucat de 9361 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu Bani.Noi speram ca jocul cu Gaseste bancnota falsa a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe money.jocuri100.ro.