Jocuri cu bani in care inveti sa devii afacerist
Jocuri Bani
Games
Barbie Medical
Cars Sonic
Flights Cooking
Casino Mario
Cartoon Pool
Cards Parking
Trucks Poker
Jocuri Barbie Motorcycles
Juegos100 JocuriFera
Football Money
Total Games: 34
Games Played: 1364619
Games Played Today: 11
Online: 1 PlayersCatch Counterfeit
Index - Jocuri cu Bani - Catch Counterfeit
Titlu:   Catch Counterfeit
Jucator: Esti jucatorul numarul 10850
Descriere: Catch a Counterfeit este un joc din categoria jocuri cu bani in care trebuie sa descoperi care bancnota de 50 de dolari este falsa.
Un joc haios care te va familiariza cu noile masuri de siguranta ale bancnotelor americane de 50 de dolari.Jocurl va evidentia cateva trucuri pentru a descoperi bancnotele false.
Aceste multiple prezentari de bancnote false ii vor ajuta pe copii sa identifice mai usor banii falsi si vor evidentia cateva erori pe care le fac falsificatorii de bani atunci cand creeaza aceste bancnote ilegale.
Cum sa joci acest joc cu bani:
Fiecare dintre cele trei instrumente din dreapta vor evidentia elemente de siguranta ale bancnotelor in diferite parti.Una din cele trei bancnote prezentate in fiecare din serii, este falsa iar unul din instrumente va dezvalui falsul. Apasa pe fiecare dintre aceste instrumente si uita-te cu atentie la fiecare bancnota pana te decizi care dintre ele este cea falsa. Atunci cand ai facut alegere afinala, selecteaza casuta alba, apasa pe culoarea alba din dreapta bancnotei si afla daca ai reusit sa identifici bancnota falsa in acest joc din categoria de jocuri cu bani denumit Catch a Counterfeit!

Contact - Politica Confidentialitate - RSS